BIORestaurant Oliviers - Momente unice in locuri unice!

       "Cand te daruiesti, primesti mai mult decat dai. Caci nu erai nimic si incepi sa te implinesti!" (Saint Exubery)

Era in masina, in drum spre ea... si se gandea cat de norocos poate fi! O sunase sa o intrebe la cat sa o ia de la birou, pentru ca vroia sa o vada, avea sa-i spuna ceva important si trebuiau musai sa se intalneasca!
       Se pregatise pentru acest eveniment de mai bine de o luna, visase momentul! Pusese la punct toate detaliile! In acel moment il invalui un amangam de sentimente si de emotii! Stia ca este iubire adevarata, ca ea este aleasa, ea este femeia langa care vroia sa-si petreaca restul vietii, pe care sa o iubeasca si langa care se simtea atat de iubit si de apreciat! Simtea ca sentimentele sunt reciproce, asa ca hotara sa faca acel pas, ce sens avea sa mai astepte?! Rezervase din timp o masa intr-un restaurant cu specific mediteranean Bucuresti de renume, ce face parte din lantul Residence Hotels . Facuse acest lucru din timp pentru a nu risca nimic, stiind ca este un restaurant select si acesta un moment unic , totul trebuia sa fie perfect!
      In sfarsit ajunsese la birou...ea doar ce iesise din cladire...se uita la ea cu atata admiratie si iubire incat nu s-a putut abtine sa nu-i spuna cat este de frumoasa! Ii intinse trandafirul superb pe care il cumparase si o invita in masina. Pe drum il intreba unde merg, fiind si ea curioasa din fire si mai ales ca sesizase ca nu o ducea spre casa, plus ca era imbracat mai elegant decat de obicei. Ii raspunse doar ca vor lua cina intr-un restaurant deosebit, un loc unic potrivit pentru o femeie unica!

"Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa, ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu!"

       In scurt timp se oprira in fata a Bio Restaurant Oliviers, un local intim cu un meniu special pregatit pentru evenimentul unic pe care-l pregatise cu atat de multa dorinta si iubire. Aveau o mas arezervata, o masa pentru doi, intr-un loc mai retras, mai intim. Se simteau bine, erau fericiti, ea chiar nu banuia nimic de ce avea sa se intample pentru ca nu discutasera despre...


       Meniul bineinteles era unul pe gustul ei (ce-i drept o cunostea destul de bine , stia ce-i place si ce nu) asa ca alese la aperitiv o portie de Creveti in sos Provencale , apoi pentru fel principal un Turnedo de Curcan, sa fie ceva usor, mai ales ca mereu avea grija la ce mananca :)




       El isi alese la randul lui ceva usor, la aperitiv o Sapori di giardino della Nona si pentru fel principal un Steak de ton rosu. A comandat si un vin care sa se potriveasca cu meniurile .

"Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire!" 

Dupa ce au servit aperitivele si au povestit despre cum decursese ziua aceea a simtit ca este momentul sa mearga mai departe cu ceea ce-si propusese, ceea ce pregatise cu atata minutiozitate, venise momentul unic in care sa o ceara in casatorie.  A scos din sacou, incet si timid cutiuta ce continea inelul pe care-l alesese cu foarte mare atentie. Inelul de logodna! In scurt timp se trezi cu el la picioarele ei, in genunchi, oferindu-i acel inel superb! Moment plin de emotie de ambele parti, plin de iubire pura reciproca. Plina de emotie a spus un "DA!" hotarata si increzatoare in iubirea lor, si da! el era alesul, barbatul alaturi de care isi dorea sa-si petreaca restul zilelor pline de fericire si iubire adevarat!
"Momente unice in locuri unice, speciale!"

Acest articol a fost scris pentru proba 19 in cadrul competitiei SuperBlog2016

Etichete: