Weekend romantic la Residens Hotels

     Cum a inceput totul? Hmmm...simplu :) L-am provocat pe sotul meu sa-mi faca o surpriza. Si surpriza a venit intr-o dimineata de sambata, cand m-a trezit foarte dragastos si mi-a soptit la ureche sa ma trezesc ca trebuie sa-mi fac bagajul... Nu, nu....sa nu intelegeti gresit! Mi-a soptit la ureche sa ma trezesc ca sa ne facem bagajul, ca vom pleca doar noi doi...intr-un loc surpriza.
        Si ne-am urcat in masina si ne-am pornit la drum. Recunosc ca am ramas surprinsa cand am vazut ca ne-am orpit in Bucuresti...Serios?! Ce cautam la Bucuresti? l-am intrebat. Mergem pe la nasi sau pe la prietenii nostrii din Bucuresti? Mi-a spus ca sa am rabdare si voi vedea. Deja eram super curioasa ce surpriza mi-a pregatit :D
      Ne-am oprit la Hotel Arc de Triomphe, unul din hotelurile din lantul Residence Hotels, un hotel superb de 4 stele, situat in imediata vecinatate a Arcului de Triumf si a Bulevardului Kiseleff, amplasat intr-o zona selecta si linistita din centrul Bucurestiului. 

      Mi-am dat seama ca surpriza era peste asteptarile mele si ca voi avea parte de un weekend minunat.  La receptie am fost intampinati foarte frumos de personalul foarte placut si cald. Ni s-a prezentat hotelul si serviciile incluse si cateva surprize din partea sotului si a hotelului. Totul era superb in jurul meu, camera minunata si romantica.Ne-am bucurat din plin de serviciile de la centrul SPA, ne-am bucurat de sauna si jacuzzi intr-un mod inedit si romantic, intim.
        Am avut parte de pachetul  Rasfat Romantic ce cuprinde camera executive  studio, ciocolata si decor romantic, cina romantica, mic dejun in camera (si la pat adus de sotul meu) , late check-out ora 16.00 si bineinteles accesul la SPA (sauna, jacuzzi, steam beath). La SPA ne-am bucurat de un masaj de relaxare si impachetari :)






       A fost un weekend de vis, recunosc ca nu m-as fi gandit ca voi putea avea parte de un weekend romantic in Bucuresti, dar uite ca m-am inselat :) Hotelul Arc de Triomphe este primul hotel Boutique din Romania si care iti ofera o atmosfera intima, relaxanta, precum si servicii de lux personalizate pentru cupluri.
     E atat de importanta o astfel de escapada romantica pentru a combate rutina de zi cu zi, ce se instaleaza incet, incet in viata noastra, si de cele mai multe ori fara sa ne dam seama. In acest mod ne putem redescoperii, ne putem stabilii prioritatile si intelege mai usor viata. Realizam ce conteaza cu adevarat in viata, si anume sa fim impreuna , sa ne iubim, sa fim sanatosi. Sunt cele mai importante lucruri, viata, sa simtim ca traim!.


Acest articol a fost scris pentru proba 6 in cadrul competitiei SuperBlog2016
PS: astept inca sa se intample aceasta poveste frumoasa si eu sunt omul optimist care crede ca dorintele se implinesc


Etichete: