Florile aduc bucurie nemarginita indiferent de moment!

Florile astern bucurie in sufletele noastre!

Statea la birou si se gandea ce ar putea sa faca sa o surprinda. Nu era nici o ocazie speciala. Pur si simplu vroia sa ii faca o surpriza frumoasa pentru ca o iubea foarte mult si vroia sa-i transmita acest lucru in fiecare zi. 
      Inima lui ii spunea ca este femeia cu care isi dorea sa-si petreaca tot restul vietii, langa care sa se trezeasca in fiecare dimineata, mama copiilor lui. Isi dorea sa o ceara in casatorie , dar si acest lucru vroia sa-l faca intr-un mod deosebit, astepta momantul potrivit. 
     Acum vroia doar sa  ii simta zambetul pe buze, sa o faca fericita fara un moltiv anume.
    DA! Asta e! O sa-i trimit flori, un cadou floral! Pentru ca nu putea sa plece in acel moment de la birou a ales sa comande florile online. A intrat pe o florarie online olla.ro ca sa isi duca surpriza la indeplinire. Si ea era la serviciu asa ca s-a gandit ca florile ii va aduce bucurie in suflet si ii va face ziua mai frumoasa. Pe site erau atat de multe buchete frumoase, aranjamente florale, dar cand l-a vazut, a stiut ca acela va fi perfect. Un buchet de flori superb si cu un biletel atasat pe care sa scrie simplu "Te iubesc!" L-a adaugat in cos si apoi a sunat la numarul de pe site pentru a stabili detaliile biletelului si livrarii buchetului.

      Stia ca o va surprinde in cel mai frumos mod. Asta era surpriza perfecta pe care o cautase toata dimineata. Nu avea cum sa se astepte la asta , pentru ca nu sarbatoreau nimic, nici un eveniment. 
     DA! Va fi fericita sa primeasca un astfel de buchet. Florile ii vor aduce bucurie in suflet si ii voi confirma inca o data cat de mult o iubesc!
      Dupa 2 ore ii suna telefonul :) Era ea, era atat de fericita si emotionata in acelasi timp. Glasul ii era plin de fericire, incerca sa se exprime dar nu putea sa spune decat "Si eu te iubesc!" "Iubitule mi-ai facut o surpriza minunata! Sunt atat de fericita! Te iubesc! Te Iubesc! Te iubesc!" "Tu esti tot ce mi-am dorit in viata!"
     Fericirea ei, i-a umplut sufletul de bucurie si lui. Asta este iubire adevarata! Sa oferi fara sa ceri nimic in schimb! Sa oferi iubire, bucurie fara o ocazie anume! Sa oferi flori fara un anumit eveniment! Pentru ca DA! Florile aduc bucurie nemarginita indiferent de moment!

Acest articol a fost scris pentru proba 10 in cadrul competitiei SuperBlog2016

Etichete: