Inovaţia continuă...

Omul s-a născut inventator şi încă de la apariţia lui pe pământ a inventat diferite obiecte pentru a-şi face viaţa mai uşoară.
Dacă stăm să ne gândim la invenţii, am putea spune că aproape tot ce ne înconjoară a avut la bază o invenţie, fie pentru modul în care este pregătită sau utilizată.
Părerea mea e că roata a fost cea mai importantă invenţie şi care a fost folosită cu spor încă de la începuturi. Nici nu vreau să-mi imaginez cum ar fi arătat omenirea dacă nu s-ar fi inventat roata :))

Însă cum totul evoluează cu viteza luminii am trecut rapid de la căruţa, caleaşcă la maşină. Însă şi acestea din urmă se depăşesc pe zi ce trece şi vin mereu cu ceva inovator.
Acest lucru se întâmplă şi în cazul maşinilor marca Toyota.
Cum în vremurile noastre se pune mare accent pe mediul înconjurător şi trebuie să facem tot posibilul să ne păstrăm lumea cât mai curată, aşa şi Toyota a venit cu o inovaţie în domeniu. Este vorba despre modelele Toyota hibrid: Toyota Yaris Hybrid, Toyota Auris Hybrid, Toyota Prius.
Prin cele 3 modele Toyota reuseste să îmbine formidabil, atât confortul şi performanţa, cât şi protejarea mediului înconjurător prin emisiile zero ale acesto modele. Sunt foarte spaţioase şi silenţioase, oferă siguranţă sporită şi sunt mai mult decât ideale pentru o familie.
Toyota Yaris Hybrid asigură o remarcabilă economie de combustibil şi cel mai scăzut nivel de emisii din clasă, fără să fie redus nivelul de performanţă. În modul electric autovehiculul este atât de silenţios încât poate fi condus într-o linişte aproape deplină.

Toyota Auris Hybrid oferă o experienţă de neuitat. Când motorul electric este utilizat ca singură sursă de propulsie (pe o distanţă de 2 km şi la o viteză de 50 km /h, acesta oferă un maxim de eficienţă, fără emisii şi în plus o deplasare foarte silenţioasă.
Toyota Pirus utilizează tehnologia Hybrid Synergy  Drive pentru optimizarea consumului de combustibil, ce are ca rezultat emisii foarte scăzute de CO2 , mai ales în mediul urban şi la viteze mici. Prius poate rula şi exclusiv electric pe o distanţă de 2 km şi la o viteză de maxim 50 km/h, într-un mod silenţios şi cu emisii zero.

Personal...mi-aş dori o Toyota Auris Hybrid :D cred că se potriveşte perfect personalităţii mele şi mai ales dorinţei de a avea familia în siguranţă în trafic.

Pentru voi care e cea mai importantă invenţie?

Acest articol a fost scris pentru proba nr 18 în cadrul competiţiei SuperBlog 2012.

Etichete: