Cum luptăm împotriva răcelii?

A venit toamna în adevăratul sens al cuvântului şi o dată cu ea şi predispoziţia noastră la răceli...
E foarte important să încercăm să prevenim răceala, mai ales că în ziua de astăzi avem acces la multe informaţii şi la foarte multe remedii naturiste şi pe bază de suplimente naturale.
Eu pot să spun că sunt un caz mai fericit, având în vedere că răcesc destul de rar, probabil pentru că am sistemul imunitar destul de puternic... De când eram mică, răceala a stat destul de departe de mine, dar şi când răceam...(pot număra pe degete de câte ori am răcit in toată viaţa mea :D)...răceam destul de rău, eram bună direct de injecţii :P

Faptul că răcesc destul de rar se poate datora şi faptului că am grijă ca atunci când vine toamna să încerc să-mi întăresc cât mai mult sistemul imunitar. Pe lângă o alimentaţie cu multe fructe şi legume, ajut organismul să-şi atragă cât mai multe vitamine şi prin suplimentele naturale şi ceaiuri pe care le găsim în ziua de astăzi în multe magazine online naturiste, farmacii, plafare, etc.

Pentru prevenirea răcelii folosesc foarte des , extract de echinaceea sub formă de capsule, pe care o gasiţi în magazinul DACICCOOL unde găsiţi o sumedenie de cosmetice şi remedii naturiste româneşti.
Capacitatea de fortificare a sistemului imunitar al echinaceei este cunoscută de sute de ani. Extractul de echinacee creşte capacitatea de apărare a organismului şi scade frecvenţa apariţiei bolilor. Planta echinaceea are calităţi imunomodulatoare, antiseptice, este antifebrilă, antivirală şi antibacterină.

Pe lângă echinaceea, şi zincul şi vitamina C sunt foarte importante în prevenirea şi tratarea răcelii.
Zincul este un mineral extrem de important  care participă la stimularea sistemului imunitar, şi ca şi vitamina C , zincul ajută la diminuarea simptomelor răcelii, la prevenirea acesteia şi la diminuarea perioadei de convalescenţă.
De aceea este ideal când găsim un supliment natural care să conţină toate cele trei produse, cu este Hof. Imun de la Hofigal
Acesta din urmă urmează să-l primesc zilele acestea, dar având în vedere că soţul meu este mai sensibil şi mai predispus la răceală, decât mine, va trebui să mai fac o comandă de câteva suplimente naturale din magazinul DACICCOOL şi în comandă cred că voi mai adăuga şi câteva cosmetice :)))) Chiar azi voi face comanda ca să ajungă produsele săptămâna asta, plus că vreau să răsfoiesc magazinul să văd ce găsesc şi pentru prinţesă, ca să-i întăresc sistemul imunitar, că ştiţi că am avut mici probleme cu ea zilele astea.

Vă invit şi pe voi să răsfoiţi magazinul online DACICCOOL si să le daţi şi un LIKE pe Facebook aici, asta în cazul în care nu aţi facut-o deja :)
Cred că e foarte important să susţinem producţia produselor româneşti, fie ele cosmetice, remedii naturiste sau alimente. Produsele româneşti sunt de o calitate foarte bună şi la preţuri accesibile, spre deosebire de multe produse străine care se află pe piaţa noastră la nişte preţuri exagerat de mari.

Voi ce remedii aveţi împotriva răcelii? Cum reuşiţi să o ţineţi la distanţă sau să o trataţi cât mai eficient?
Aştept comentariile de la voi pe această tema, aşa pot învăţa noi remedii de la voi!

Etichete: