FamilyCARE - produsele de ingrijire ale familiei tale & Giveaway

        FamilyCARE - Impartaseste bucuria cu toata familia!

Noua linie de ingrijire FamilyCARE este o gama special creata pentru tine si familia ta.

Produsele sunt gandite astfel incat cantitatea sa fie suficienta pentru intreaga familie, fiind in acelasi timp economice si de calitate.
Gama contine toate produsele necesare igienei de zi cu zi: sapun lichid, gel de dus, betisoare de urechi, crema hidratanta, dischete demachiante, comprese termice, sampon,produse pentru copii .

De asemenea, poti alege dintr-o multitudine de arome la sapunul lichid, gelul de dus, dar si la samponul si gelul de dus pentru copii.
Gasim o gama intreaga de produse si anume:

Produsele din gama FamilyCARE sunt fabricate Spania, Polonia, Italia, Tailanda asigurand garantia calitatii, astfel ca pot fi folosite cu incredere de catre toti membrii familiei de la cei mai mici si pana la cei mari. In plus, se face si o buna economie datorita ambalajului si pretului extrem de avantajoase.

Produsele din gama FamilyCARE sunt disponibile in toate marile lanturi de supermarket-uri si hypermarket-uri (Carrefour, Carrefour Express, Real, Auchan, Selgros, Mega Image, Interex) si aunt distribuite de ApolloMod Distribution.



   Dupa cum bine stiti am un nou concurs pe pagina de facebook a blogului Sweet Moms, un concurs in colaborare cu FamilyCARE.
 Puteti castiga 2 seturi formate din: gel de dus - 1250 ml, sapun lichid - 1000 ml, dischete demachiante - 120 buc si betisoare de urechi - 300 buc
Pentru a va inscrie la concurs apasati AICI
Concursul va dura pana pe 4 mai

Etichete: ,